Vacatures

Stagiair(e) projectmanager

  • 21 Jul 2021 - 25 Aug 2021
  • Rotterdam
  • Projectmanagement , Rotterdam , Stage
Studio de Ronners zijn op zoek naar een stagiair(e) projectmanager. Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar management ervaring binnen de culturele sector? Lees dan snel verder en mail je CV en brief met motivatie naar: apply@deronners.nl.

Wanted: stagiair(e) projectmanager! Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar management ervaring binnen de culturele sector? Lees dan snel verder...

Studio de Ronners

Studio de Ronners is een creative agency opgericht door de twee broers Arwen en Matthijs Ronner. Vanuit onze studio’s in Rotterdam en Antwerpen ontwikkelen we visuele identiteiten voor toonaangevende musea, culturele instellingen en de zakelijke en non-profit sector. We combineren onze artistieke en strategische inzichten met design om sterke identiteiten te creëren die zich onderscheiden van de massa. Ons doel? Het publiek bereiken op een puur overtuigende en betekenisvolle manier. 

Vacature

Als stagiair(e) projectmanager ben je de sidekick van onze projectmanager en wordt je onderdeel van ons internationale team van getalenteerde ontwerpers. Je bent gedreven, hands-on, leergierig en hebt de Rotterdamse ’niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Je hebt eindeloze energie, geen vraag is je te gek en denkt in mogelijkheden. Je hebt affiniteit met de ontwerp sector en social media skills. Samen met de projectmanager ben je de spin in het web, maakt briefings en planningen en zorgen samen voor een strakke organisatie. Je woont in de buurt van Rotterdam en doet een studie op HBO of universitair niveau, bij voorkeur in de richting van (marketing)communicatie. 

Wij bieden jou:

  • Een plek waar ruimte is om te groeien binnen een ambitieus, getalenteerd ontwerp team;

  • Stagevergoeding, met een contract voor een half jaar;

  • Werken op een creatieve hotspot in Rotterdam, tegenover Weelde.


Interesse?

 Mail dan naar apply@studioderonners.nl of check onze website www.deronners.nl/jobs.