Vacatures

Stagiair(e) UI/UX design

  • 10 Jan 2019 - 07 Feb 2019
  • Arnhem (NL) / Stuttgart (DE)
  • Fulltime , Stage , UX- & interactiedesign
Lijkt het je leuk om bij Schweizer Design Consulting te werken? Stuur dan voor 7 februari jouw CV en portfolio (max. 10 MB) naar klooster@schweizerdesign.com.

Stagiair(e)

Vanaf februari/maart zoeken wij voor minimaal 4 maanden een stagiair(e) met talent voor User Interface design. Ontwerp jij strakke en stijlvolle interfaces waarbij je de user experience centraal stelt?

Wij zoeken iemand die de gangbare grafische programma’s (Adobe Suite) op zijn duimpje kent. Kennis van HTLM/CSS/JS is een pré. Bij ons zal je meewerken aan uitdagende en gevarieerde projecten. Je voelt je prettig bij zelfstandig werken en streeft naar kwaliteit.

Schweizer Design Consulting

Schweizer Design Consulting ontwerpt al meer dan 18 jaar aansprekende producten. Wij werken voor opdrachtgevers in vele verschillende branches, voor zowel internationaal gevestigde firma's als kleinschalige start-ups. De nadruk ligt op elektrische mobiliteit ter land, ter zee en in de lucht.

Na 18 jaar succesvol actief te zijn in Duitsland bereiden wij onze werkzaamheden uit naar Nederland. In deze nieuwe studio zal de nadruk op digitaal design liggen. Wil jij als stagiair(e) met ons mee groeien?

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan jouw CV en portfolio (max. 10 MB) naar klooster@schweizerdesign.com. Wij kijken er naar uit!