Vacatures

Stagiair(e) visual design

  • 20 May 2021 - 17 Jun 2021
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Digital design , Fulltime , Stage , Visual design
GRRR zoekt een stagiair(e) visual design. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij GRRR? Solliciteer via homerun
 
 

GRRR zoekt een nieuwsgierige ontwerper met frisse blik. Als visual design stagiair werk je mee aan de ontwikkeling van websites, merkidentiteiten en campagnes.


Wij zijn GRRR, bureau voor Zinnige ZakenVolgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen. Maken we theater net zo hot als Beyoncé. En wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform. We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.Wat is hier leuk aan?

Je doet ervaring op bij een bureau met interessante klanten die zinnige doelen nastreven. Je draait mee in een cultuur die creatief is, waar mensen van elkaar kunnen leren, kunnen groeien en waar fouten worden besproken.

We streven er naar om voorop te lopen in tools en practices. Daar kun je van leren.

We bieden een lekkere, gezonde lunch. Hebben één van de mooiste kantoren in het centrum van Amsterdam (met tuin). En tickets voor culturele evenementen en vuige raves in onze kelder.

Wat zoeken we in jou?

Je hebt een liefde voor visual design, bent nieuwsgierig en wil je verder ontwikkelen. Je hebt een goed gevoel voor typografie, interactie en hedendaagse esthetiek. Jouw portfolio laat dit ook zien. Je ontwerpt vooral voor web en bent op de hoogte van de laatste online design trends. Je hebt afwijkende ideeën en wil je onderscheiden van de middelmaat. Je beheerst de standaard design apps (Sketch, de Adobe Suite). Ervaring met animatie-tools (zoals AfterEffects) is mooi meegenomen.


Praktisch

  • Je studeert aan een HBO- of WO-opleiding. Geen student? Niet reageren!

  • Je zoekt een reguliere stage, geen begeleiding voor je afstudeerproject;

  • Je beschikt over een portfolio waarin je talent naar voren komt;

  • Je bent beschikbaar voor tenminste 4 maanden;

  • Je ontvangt een passende stagevergoeding en geniet kosteloos van een goede lunch.

De procedure

Iedere vacature is voor ons een kans om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Jeroen Disch (Design Lead). Recruiters hoeven niet te reageren.

Solliciteer via homerun