Vacatures

Stagiair(e) Visueel Ontwerp

  • 05 Aug 2019 - 02 Sep 2019
  • Den Haag
  • Den Haag , Fulltime , Grafisch ontwerp , Stage
Silo zoekt een stagiair(e) visueel Ontwerp. Lijkt het je leuk om bij Silo stage te lopen? Stuur je reactie met portfolio en CV naar stage@silo.nl

Ben jij een talentvolle, nieuwsgierige ontwerper in opleiding? Ben je altijd op zoek naar nieuwe dingen om te leren en bouw je zo aan een ijzersterk portfolio? Dan kan je natuurlijk niet wachten om jouw skills in de praktijk te brengen. Dat kan als stagiair visueel ontwerp bij Silo.


De functie


Als stagiair visueel ontwerp bij Silo werk je mee aan de ontwikkeling van merkidentiteiten, campagnes, communicatiemiddelen, websites en apps. Samen werken we aan opdrachten voor o.a. Gemeente Leiden, Hirschmann, Muziekgebouw aan 't IJ en de Nederlandse Veteranendag.

Je draait volwaardig mee in een team van bevlogen mensen die creatieve oplossingen bedenken en het experiment opzoeken. Je krijgt dan ook alle kansen om jouw ideeën te ontwikkelen en te pitchen aan je stagebegeleider, de art-director of de opdrachtgever. Sommige van jouw ontwerpen worden vervolgens gerealiseerd. In andere gevallen moet je nog een stapje verder zetten om te komen voor een optimaal resultaat. We zorgen er altijd voor dat je tijdens je stage jezelf kan ontplooien.


Jouw profiel


•    Je zit in het 3e of 4e jaar aan de Kunstacademie (of een vergelijkbare hbo-      opleiding);
•    Je beschikt over een portfolio waarin je talent naar voren komt;
•    Je volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van branding, design en      techniek op de voet;
•    Je bent vanaf september 2019 gedurende 3-4 maanden voor 32-40 uur      per week beschikbaar.


Ons profiel


Silo is een strategisch ontwerpbureau. Door branding, design en interactie te combineren, creëren we producten, diensten en ervaringen met positieve impact. We helpen grote internationale organisaties, visionaire startups, culturele en educatieve instituten, ambitieuze architecten, zorginstellingen en overheden hun doelen te bereiken en zich verder te ontwikkelen. We zijn trots op de erkenning die we voor ons werk gekregen hebben. Zo was Silo twee maal European Design Agency of the Year en hebben we meerdere internationale awards gewonnen, waaronder de ADC Designism Cube, D&AD Yellow Pencil en Red Dot.


Wat we bieden


•    Een stagevergoeding van 250 euro bruto per maand (op basis van 40 uur      per week);
•    Een gratis geheel verzorgde teamlunch;
•    Een prachtige werkplek in het centrum van Den Haag.


Interesse?


Stuur je reactie met portfolio en CV naar Annieka Bruyn van Rozenburg: stage@silo.nl. Bij behandeling van je sollicitatie gaan we zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.