Vacatures

Stagiair(e) visueel ontwerp

  • 30 Jun 2020 - 28 Jul 2020
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Fulltime , Grafisch ontwerp , Stage , Visual design
Wil je je opgedane ontwerpervaring in praktijk brengen bij een ontwerpbureau? Gaat jouw hart sneller kloppen van projecten die bijdragen aan een betere wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail je motivatie, CV en portfolio naar inge@zeppa.nl.

Zeppa is een creatief bureau dat houdt van slimme oplossingen voor complexe problemen. On- en offline. We denken met onze opdrachtgevers mee over hoe hun boodschap het beste vertaald kan worden. We werken graag voor opdrachtgevers in de maatschappelijke sector zoals Schone Kleren Campagne en Mama Cash. We geloven in een krachtige beeldtaal die de boodschap benadrukt.

Zeppa zoekt:

Een stagiair die als volwaardig teamlid meedraait met onze projecten. Dat varieert van het onderzoeken van verschillende richtingen voor een identiteit tot het produceren van social media beelden.

Jij bent — multidisciplinair en nieuwsgierig; staat open voor feedback en wil veel leren in een korte tijd.

Jij hebt — een sterk visueel portfolio; kunt goed overweg met Adobe CC en spreekt / schrijft foutloos Nederlands en Engels.

Zeppa biedt:

Goede begeleiding; ruimte om jouw ideeën en interesses te delen; een stage- en lunchvergoeding; een hecht en gezellig team en een ruime (corona-proof) studio in Amsterdam-Noord.

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie, CV en portfolio naar inge@zeppa.nl.