Vacatures

Stagiair(e) visueel ontwerp

  • 01 Jul 2020 - 29 Jul 2020
  • Rotterdam
  • Fulltime , Grafisch ontwerp , Rotterdam , Stage , Visual design
D/TTMAR is op zoek naar een stagiair(e) visueel ontwerp. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij D/TTMAR? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar info@dittmar.co.

Wie is D/TTMAR?

Wij zijn een creatief bureau dat merk-ervaringen creëert binnen opkomende en traditionele media. Ons doel is ongecompliceerde oplossingen creëren, om complexe merken te definiëren welke hen helpt uitdrukken wát zij doen en wáárom ze dat doen.

Binnen een tijdperk van digitalisering en groeiende culturen, streven we naar het openen van perspectieven waarbij we onszelf uitdagen door grenzen te verleggen. Hierbij is ons uitgangspunt om een betekenisvol en duidelijk verhaal te vertellen. We werken met opdrachtgevers binnen verschillende industrieën, die deze visie met ons delen.

Vanuit onze studio in Rotterdam vinden we het belangrijk om te experimenteren en ons te verbinden met de omgeving. Naast klantprojecten besteden we graag tijd aan het initiëren van eigen projecten. Onze studio bestaat uit een internationaal team met verschillende perspectieven. Wij geloven dat een combinatie van humor, kritisch en direct zijn leidt tot het meest effectieve resultaat.

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stageperiode ben je onderdeel van ons team wat betekent dat je betrokken zult zijn bij verschillende fasen binnen het proces, in bestaande en nieuwe opdrachten. Daarnaast willen we ruimte creëren zodat je jouw eigen vaardigheden kunt ontwikkelen, binnen zelf geïnitieerde projecten. De stage wordt samengesteld op basis van doelen die we samen zullen vaststellen aan het begin van deze periode, en deze uiteraard binnen deze stageperiode met jou willen bereiken!

Vereisten

Een onderscheidende portfolio

  • Je bent officieel student aan een (kunst) academie (minimaal HBO);

  • Je bent beschikbaar voor 3 dagen per week, voor minimaal 3 maanden;

  • Je hebt gedegen kennis van de Adobe programma’s en kan zowel individueel als in teamverband werken. Bonus punten voor vaardigheden binnen Sketch. Extra Bonus punten voor animatie vaardigheden (After Effects/Blender/Cinema 4D/etc.).

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op via info@dittmar.co. Vergeet niet je CV, een link naar je website (of portfolio PDF), en laat ons weten waarom jij bij ons stage wil komen lopen!