Vacatures

Stagiair(e) vormgeving

  • 27 May 2019 - 24 Jun 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Brand & corporate design , Fulltime , Interaction designer , Productontwerp , Stage , UX- & interactiedesign , Verpakkingsontwerp (2D / 3D)
Fitzroy zoekt een enthousiaste design stagiair(e) om hun teamte versterken (per september). Lijkt het je leuk om bij Fitzroy te werken? Stuur dan een mailtje naar: 

Alex Constantinou 
alex@fitzroy.nl.
Odoo CMS - een grote afbeelding

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een uitzonderlijke visual design stagiair(e) op HBO niveau die ons team komt versterken.We love our stagiairs… We zorgen goed voor ze en geven ze echte projecten met echte klanten. Veel verschillende onderdelen uit het designvak komen aan bod. Ideaal voor iemand die zijn blik op design wil verbreden.

Onze stagiair gaat werken voor merken zoals Grolsch, Doritos, M&M's en Kornuit (om er een paar te noemen).

Jij zult gedurende je stage een onderdeel zijn van onze Fitz-family! 

Je wordt een waardevol deel van ons team en gaat samenwerken met andere designers en creatieve teams. Om gezamenlijk briefings te vertalen naar waanzinnige designs waarbij je een bijdrage levert aan Fitzroy's cultuur. "Leerzaam, uitdagend, goede sfeer en leuke mensen. Gewoon top." - aldus onze huidige stagiair.

 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Functie-eisen

Wij zijn Fitzroy! Fitzroy heeft een unieke reputatie rondom het maken van scherp en gewaagd werk. Fitzroy is een bureau dat bestaat uit een vooruitdenkend strategisch team, met een gezamenlijke passie in het maken van verbindende communicatie. We zijn gek op onze stagiairs. Je zullen je als familie behandelen van start tot einde, waarbij je werkt op dynamische, uitdagende projecten. Dit doe je samen met de meest gepassioneerde en getalenteerde creatieven in de sector. Je zult een hoop leren, geloof ons.Jouw rol, zoals veel andere aspecten van Fitzroy, is flexibel en afhankelijk van jouw skillset. Je taken kunnen verschillen van concepting tot het maken van final designs, van print naar digitaal, fotografie, packaging, reclame, branding of interactieve online experiences.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Geïnteresseerd?

Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar: 

Alex Constantinou 
alex@fitzroy.nl.