Vacatures

Visual designer

  • 18 Sep 2019 - 16 Oct 2019
  • Rotterdam
  • Fulltime , Rotterdam , Vaste Baan
PPT Solutions is op zoek naar een visual designer (fulltime). Lijkt het je  leuk om aan de slag te gaan bij PPT Solutions? Stuur dan je CV en motivatie, samen met je digitale portfolio naar michael@pptsolutions.nl.
Odoo CMS - een grote afbeelding

PPT Solutions

In 2015 opgericht en inmiddels met een team van 30  collega’s werkend aan onze gezamenlijke missie: “De meest inspirerende PowerPoint presentaties maken!” Wij mogen dit doen voor zowel grote multinationals als midden- en kleinbedrijven. Klanten waar wij mee samenwerken zijn o.a. 3M, BDO, KNVB, NCOI, Thuisbezorgd, SlamFM! en TU Delft. De afgelopen jaren zijn we, mede door verrassend designwerk, hard gegroeid. Zelfs zo hard dat we gaan verhuizen naar een nieuw én vooral groter pand in Rotterdam. Om onze groei voort te zetten zijn wij op zoek naar een nieuwe Visual Designer die ons gaat helpen nog mooiere presentaties te ontwerpen. 

 
 

De job

Bij PPT Solutions werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: creatief, specialist, vrienden en doorpakker. Jij komt ons designteam (9 FTE) versterken en gaat met je grafische skills inspirerende ontwerpen maken voor een breed scala aan klanten, waarbij de focus ligt op grensverleggend designwerk in PowerPoint. 

Door mee te denken, mee te helpen en mee te doen wordt je onderdeel van ons team. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot een heuse PowerPoint guru! 

Van concept tot eindproduct, the sky is the limit!

Odoo CMS - een grote afbeelding

Functie-eisen:

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding (grafisch ontwerp);

  • ± 3 jaar werkervaring binnen een creatieve omgeving;

  • Woonachtig in omgeving Rotterdam;

  • Passie voor design, teamplayer, resultaat gericht;

  • Kennis van Office 365 en Adobe pakket.

 

 
 

Geïnteresseerd?

Ben jij de designer die zijn of haar grenzen durft te verleggen en weet jij met je creatieve oplossingen onze PowerPoints naar een nog hoger niveau te tillen? 

Solliciteer dan direct!
Stuur je CV en motivatie, samen met je digitale portfolio naar michael@pptsolutions.nl.