Vacatures

Vormgever

  • 03 May 2021 - 31 May 2021
  • Rotterdam
  • Amsterdam , Fulltime , Productontwerp , Rotterdam , Vaste Baan
Spark is op zoek naar een productontwerper met vormgevingstalent. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Spark? Stuur je portfolio, (incl. jouw rol en je toegevoegde waarde in deze projecten) naar: werken@sparkdesign.nl t.a.v. Karien Sueters, Spark design & innovation, 010 - 2445777.

Wij zoeken

Wij zoeken een briljante, enthousiaste vormgever om met ons baanbrekende innovaties te realiseren. Jij hebt een visie op functioneel vormgeven. Kun jij vooruitstrevende vormgeving naar professionele producten vertalen? Ben jij het talent, dat met ons de grenzen weet op te zoeken en te verleggen?

Je schetsvaardigheden zijn uitstekend of dat nou handmatig of digitaal is. 3D CAD en vooral Surface modeling beheers je om je ideeën gestalte te geven en hebt goede render-skills. Je hebt gevoel voor kleurgebruik en materialen. Je bent initiatiefrijk en neemt eigenaarschap op je projecten. Je werkt in een dynamische omgeving, waar elk project een spannende ontdekkingstocht is op zoek naar een nog onbekende oplossing. Hierbij communiceer je regelmatig met collega's, met klanten, toeleveranciers en ontwikkelpartners. Je bent in staat om jouw vragen, ideeën, gedachtegang en overwegingen op een heldere en overtuigende manier te presenteren en documenteren, zodat anderen én jijzelf hier effectief op door kunnen bouwen.

Over Spark

We staan bekend om onze innovatieve kracht in productontwikkeling. We geven tastbare vorm en technische invulling aan de ideeën en wensen van opdrachtgevers, variërend van startups tot multinationals. Dit doen we met een veelzijdig team van getalenteerde ontwerpers in een dynamische en goed uitgeruste innovatiestudio in Rotterdam. Zo creëren we baanbrekende innovaties in onder meer de domeinen Health en Industry. Producten waarin technologische vernieuwing naadloos samenspeelt met merkversterkend design en doordachte usability.

Wij geloven dat het altijd nog beter kan, en willen die nieuwe, verrassende oplossing creëren. In een open cultuur, een platte organisatie en plezierige werksfeer.

Ben jij dit?

De ideale aanvulling op ons team...

  • Heeft talent!

  • kan analytisch, creatief en conceptmatig denken, met een flinke dosis inventiviteit;

  • is in staat om op basis van ruwe data diamanten te creëren;

  • werkt graag aan meerdere projecten, met een flexibele instelling;

  • Overtuigt ons!

Geïnteresseerd?

Word jij geïnspireerd door de innovaties van Spark en werk je graag samen met andere getalenteerde ontwerpers aan new-to-the-world producten? Wij bieden een baan in Rotterdam op fulltime basis!

Stuur je portfolio, (incl. jouw rol en je toegevoegde waarde in deze projecten) naar: werken@sparkdesign.nl t.a.v. Karien Sueters, Spark design & innovation, 010 - 2445777.