30-01-2018 - Heb jij in 2017 de beste datavisualisatie of infographic gemaakt?

Ook dit jaar reikt de BNO prijzen uit voor de beste visualisaties van 2017. We zijn hiervoor op zoek naar werk in twee categorieën: print en digitaal. De winnaars in de beide categorieën ontvangen elk een bedrag van 1500 euro dat beschikbaar is gesteld door Pictoright.

Inzenden en voorwaarden

Je kunt een eigen datavisualisatie/infographic insturen of één waarvoor je de opdrachtgever was. Inzendingen moeten gemaakt zijn door een Nederlandse ingezetene, voor een nationale of internationale opdrachtgever, of voor de Nederlandse markt en gepubliceerd zijn in 2017. Inzenden kan tot en met 5 maart 2018.

Jury 2018

De jury bestaat uit: Jan Willem Tulp (TULP interactive), Wouter van Dijk (CLEVER°FRANKE), Winny de Jong (o.a. NOS), Stella Smienk (o.a. NRC) en Matt van Santvoort (2D3D). 

Bekendmaking en prijsuitreiking

De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op 6 april 2018 in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Op diezelfde avond wordt ook de Paul Mijksenaar Design for Function Award uitgereikt.

Info

Klik hier voor meer info over de prijs. Contact: Gert Gerrits (BNO), gert@bno.nl of 020-6244748.

Downloads

Download hieronder het reglement en het inschrijfformulier. Per maker kunnen maximaal drie visualisaties ingezonden worden.

Downloads

Inschrijfformulier BNO Infographics Jaarprijs 2018

Reglement BNO Infographics Jaarprijs 2018