06-04-2018 - Nog vijf plekken beschikbaar voor binnenkort startende intervisietrajecten.

Zelfstandig werkende ontwerpers blijken vaak met dezelfde zaken te worstelen, ook al werken ze in verschillende disciplines. Veel van hen vinden het fijn om hun ervaringen eens te kunnen delen met andere zelfstandig werkende ontwerpers en hebben de behoefte om te reflecteren op hun praktijk en tegelijk feedback van anderen te ontvangen. Daarom zijn we binnen de BNO Academie afgelopen jaar gestart met BNO Intervisie.

De ervaringen van de eerste groep deelnemers zijn heel positief. Het elkaar bevragen en feedback geven in een relatief kleine en daarmee veilige groep wordt als zeer nuttig ervaren. Deelnemers geven aan hierna beter te weten waar hun drempels liggen en onder andere tot het inzicht te zijn gekomen dat ze beter moeten gaan plannen, moeten leren omgaan met hun perfectionisme omdat dit hen remt, het heel belangrijk is om zicht te houden op hoofd- en bijzaken, je niet bang moet zijn om vragen te stellen en je vaak vooral gewoon moet doen.

Binnenkort starten we met een aantal nieuwe groepen een intervisietraject. Wil je hieraan deelnemen, meld je dan snel aan, er zijn nog vijf plaatsen vrij. Wil je meer weten over BNO Intervisie klik dan hier.