27-07-2017 - Tijd over in de vakantie? Laat je deze zomer inspireren en bijpraten door experts uit de designwereld!

In augustus kun je twee summerclasses volgen: 'All About Packaging #3' en 'VONK!'. Aansluitend op 'VONK!' sluiten wij het zomerprogramma af met een borrel op ons dakterras.

25 aug – BNO Summerclass: All About Packaging #3

We bouwen voort op het succes van de editie van 2016. Tijdens deze 'All About Packaging', met als thema duurzaamheid, presentaties van FLEX/design, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken, Design Bridge en REGGS. Daarnaast workshops van VBAT en Wastedlab. 

Bekijk het volledige programma ›

31 aug – BNO Summerclass: VONK!

Na het daverende succes van onze summerclass storytelling vorig jaar staan ze ook deze zomer weer voor je klaar: Masters Karin Bloemen en Paul Hughes (Ten Meters Of Thinking)! Eindelijk een lekker, kort én krachtig antwoord op de vraag: “…maar wat doe jij nou eigenlijk?” Kun jij wel een boost gebruiken als je na een vrije zomertijd weer in de startblokken moet? Kom dan naar 'VONK! '.

Bekijk het volledige programma ›

31 aug - BNO Zomerborrel: Hello Goodbye

We sluiten summerclass 'VONK!' af met wel een heel bijzonder feestje.
De fik erin op ons fijne dakterras! ;-) We gaan de Houthavens verlaten en bij afscheid nemen hoort herinneringen ophalen. Waar doe je dat beter dan rondom een kampvuur? Mét een lekkere borrel erbij natuurlijk.

Dus: save the date voor onze zomerborrel en houd je mailbox in de gaten!