11-05-2018 - Zorg dat je privacybeleid 25 mei, als de AVG van kracht wordt, op orde is en maak daarvoor gebruik van ons Dossier AVG en privacy.

Per 25 mei 2018 vervalt de Wet Bescherming Persoonsgegevens en hebben alle ondernemers te maken met de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Ook ontwerpbureaus moeten op die datum hun privacybeleid op orde hebben, zowel zelfstandigen als bureaus.

Dossier en masterclass

De meest relevante informatie voor ontwerpers hebben wij bij elkaar gezocht en toegankelijk gemaakt in het Dossier AVG en privacy. Hierin vind je onder meer achtergrondinformatie, uitleg over het vereiste verwerkingsregister en een voorbeeld-register datalekken. Daarnaast hebben we masterclasses georganiseerd over de gevolgen van de AVG. Heb je de masterclasses gemist? Op 25 mei heb je nog een laatste kans om de Masterclass privacy en datalekken voor ontwerpers bij te wonen.

Eerstelijns advies

Mocht je ondanks het dossier en de masterclass nog vragen hebben over de AVG, de adviseurs van BNO Advies zijn altijd beschikbaar voor eerstelijns advies. Dat houdt in dat wij hulp op de achtergrond geven om je verder op weg te helpen. Neem hiervoor contact op met Kim Braber (kim@bno.nl) of Anouk Siegelaar (anouk@bno.nl).