21-09-2017 - De Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp zijn geopend voor inschrijving. BNO-leden krijgen 15% korting.

De onafhankelijk designvakprijs GIO gaat dit jaar haar eenendertigste jaar in. Behalve de Dutch Design Week zal dit jaar ook het hagelnieuwe Cube Design Museum in Kerkrade het decor zijn van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2017.

Expo uitgebreid naar Cube Design Museum

Zowel het inschrijvingsproces als de publiekstentoonstelling zijn opnieuw vormgeven. Alle inzendingen zijn nu te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en de beste gaan na de jurering, ook op de DDW, door naar Cube Design Museum in Kerkrade.

Inschrijven met 15% korting voor BNO-leden

Bedrijven en ontwerpers kunnen vanaf nu inschrijven. BNO-leden ontvangen 15% korting. Vink hiervoor 'BNO' aan in het aanmeldformulier.

Jurering

De jurering zal plaatsvinden tijdens de Dutch Design Week, de uitreiking later dit jaar in Kerkrade in het nieuwe Cube Design Museum.

Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp

Designlink benadrukt met de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp, kortweg GIO, het buitengewone belang van integrale productontwikkeling en stimuleert de toepassing van industrieel ontwerpen. Een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp is geen prijs maar een kwaliteitstempel voor goed vakmanschap. Een onafhankelijke jury heeft bovendien de mogelijkheid om een Special Award for Excellence toe te kennen aan elk van de vijf beoordelingscriteria aan een op dat criterium bijzonder onderscheidend product.