23-05-2017 - Er kan momenteel niet meer worden ingezonden voor de Dude-eindexamenspecial.

De inzendtermijn voor de Dude-eindexamenspecial is helaas verstreken! De selectiecommissie is momenteel druk bezig met het beoordelen van jullie inzendingen. 

---------------------------------------

Selectiecommissie

De selectiecommissie die de uiteindelijke dertig Dude Graduates kiest is samengesteld uit Dude-boegbeelden – vooraanstaande Dutch designers die hebben opgetreden als gastredacteur van het magazine. Dit jaar bestaat de commissie uit:

Meer weten?

Voor vragen over de special kun je contact opnemen met Patrick Aarts (patrick@bno.nl of 020-6244748). Benieuwd naar de dertig Dude Graduates van vorig jaar? De digitale, Engelstalige versie van de Dude-eindexamenspecial uit 2016 vind je hier.

Voorwaarden

Ontwerpers die tussen 1 september 2016 en 31 augustus 2017 zijn afgestudeerd aan een van de opleidingen uit ons huishoudelijk reglement (zie het overzicht op pag. 7) kunnen hun project inzenden. Ingezonden beeldmateriaal en tekst kan worden gebruikt voor redactionele en publicitaire doeleinden. De inzender is verantwoordelijk voor het vermelden van de juiste credits van eventuele fotografen, tekstschrijvers of bijvoorbeeld partijen of personen waarmee het project samen is uitgevoerd. Deelnemers worden automatisch ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief van de BNO, je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden. Over de uiteindelijke selectie kan niet worden gecorrespondeerd.

Over Dude

Dude geeft een blik in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden. BNO-leden ontvangen het magazine gratis, niet-leden kunnen het magazine online bestellen of kopen in de winkel.