23-02-2018 - Een nieuwe reeks masterclasses van TU Delft. BNO-leden krijgen 100 euro korting.

Sinds 5 jaar organiseert de TU Delft intensieve, tweedaagse, state-of-the-art IDE Master Classes, speciaal ontwikkeld voor ontwerpprofessionals. De masterclasses worden gegeven door leiders in het ontwerpveld, allen topdocenten of alumni van de faculteit Industrieel Ontwerpen, werkzaam in verschillende disciplines van het zich voortdurend ontwikkelende ontwerpveld.

IDE Master Classes 2018

 

  • 14 & 15 March - Creative Facilitation door Marc Tassoul
  • 18 & 25 April - Lean Innovation door Gert Hans Berghuis
  • 16 & 17 May - Customer Experience Innovation door Erik Roscam Abbing
  • 20 & 21 June - Material Driven Design door Elvin Karana
  • 26 & 27 September - Design for Emotion and Happiness door Pieter Desmet en Anna Pohlmeyer
  • 17 & 18 October - Design Visualization door JanWillem Hoftijzer
  • 22 & 22 november - Design for the Circular Economy door Conny Bakker en Bas Flipsen

 

Kleinschalig; persoonlijk en interactief

In deze kleinschalige masterclasses met 10 tot 16 deelnemers, werk je nauw samen met andere designprofessionals en de 'master' om het beste uit deze inspirerende dagen te halen. Elke masterclass combineert theorie met interactieve opdrachten en cases: wat je leert pas je direct toe. Dit is een geweldige en zeer effectieve manier om experts te ontmoeten en samen te werken met andere ervaren ontwerpers, je netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren. Leer dus van de experts en van elkaar!

Korting van € 100-200 per masterclass

De standaardprijs voor een enkele masterclass varieert van 950 euro tot 750 euro voor alumni (zonder btw). Als je je voor meerdere masterclasses inschrijft, krijg je een korting van 100 euro voor elke extra masterclass. Als je je vóór 1 maart 2018 aanmeldt, ontvang je  bovendien een extra korting van 100 euro voor elke masterclass.

Meer weten?

Lees hier alles over het volledige aanbod van de IDE Master Classes.