16-06-2017 - De Nederlandse Ambassade in London roept ontwerpers op om deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de London Design Fair.

Tijdens de London Design Week vindt van 21-24 september 2017 de London Design Fair plaats. Dit jaar zal er voor het eerst een Holland Paviljoen aanwezig zijn. De organisatie van het paviljoen is in handen van de Nederlandse Ambassade te Londen. Nederlandse ontwerpers worden uitgenodigd om zich aan te melden voor deelname aan dit paviljoen. De deadline voor aanmelden is 30 juni.

Het paviljoen wordt gefinancierd door het 'Starters for International Business' gelden van de Nederlandse overheid. Voor geselecteerde deelnemers is deelname gratis. Reis- en verblijf moeten echter wel door de deelnemer zelf betaald en geregeld worden.

Voorwaarden

- Je hebt een MKB-bedrijf.
- Je export bedroeg de afgelopen 12 maanden minder dan 25% van je omzet, of je bedrijf staat niet langer dan 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In totaal mag je onderneming (of de groep of fiscale eenheid waartoe je onderneming behoort) in het huidige en de 2 voorgaande belastingjaren maximaal € 200.000 aan de-minimissteun ontvangen
- Je bent beschikbaar om de gedurende de gehele London Design Fair aanwezig te zijn van 21-24 september.

Aanmelden

Meld je aan via dit aanmeldformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Tessel van Essen (ma t/m do) tessel-van.essen@minbuza.nl of per telefoon op +44 207 590 3254