14-07-2017 - Ben je jonger dan 35 en wil je graag je werk presenteren op de Salone Satellite komend voorjaar in Milaan en heb je dit nooit eerder gedaan? Meld je dan voor 3 augustus aan.

Het consulaat-generaal in Milaan biedt voor de vierde keer de mogelijkheid aan maximaal vier designers (<35) om deel te nemen aan Salone Satellite in april 2018. Doel is jonge designers die in Nederland wonen en werken een kans te geven op een prominente plek tijdens de designweek door te investeren in een collectieve stand. Deze oproep is bestemd voor wie nog nooit heeft deelgenomen aan Satellite. De ontwerpen van Dutch Satellite kunnen niet tegelijkertijd op andere plek tentoongesteld worden. Alle regels vermeld op de site van Cosmit – de organisator van de Salone del Mobile/Satellite – zijn van toepassing en vind je hier.

Deadline
Meld je uiterlijk 3 augustus 2017 hier aan. De beurs geeft je daarna tot uiterlijk 31 augustus 2017 tijd om digitaal materiaal aan te leveren.

Belangrijk
Kies in het registratieformulier rechtsboven voor Satellite en vermeld in het tweede vakje (Name and Surname) specifiek 'Dutch Satellite 2018, aangevuld met je naam of de naam van je studio!

-Het consulaat-generaal in Milaan neemt niet deel aan de selectie, verwerkt geen aanvragen en verwijst voor vragen in de eerste plaats naar Cosmit en naar de informatie in de links in dit bericht.
-Inrichting van de stand, transport van de producten en reis- en verblijfskosten zijn voor rekening van de deelnemers. Het consulaat-generaal in Milaan betaalt in samenwerking met de ambassade in Rome de stand en de basisaccessoires.

De designers die geen plek op de collectieve stand kunnen krijgen, maar wel deze selectie hebben gehaald, kunnen eventueel aanvraag gebruiken voor een individuele stand, ook dit volgens de gebruikelijke condities van de beursorganisatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Margo Curto (culturele afdeling in consulaat-generaal in Milaan, margo.curto@minbuza.nl) met cc aan Kea Kwant (ekea.kwant@minbuza.nl). Zet s.v.p. 'Satellite 2018 – vraag designer' in het onderwerp.