10-11-2017 - De zesde editie van Driving Dutch Design heeft plek voor twintig ontwerpers met een eigen onderneming. Aanmelden kan tot 11 december 2017.

Ken of ben jij een gedreven ontwerper die de grenzen van zijn/haar ondernemerschap wil verleggen? Iemand die de uitdaging wil aangaan om met experts uit de ondernemerswereld zijn/haar product verder te ontwikkelen? Die een jaar lang intensief wil samenwerken met een inspirerende, multidisciplinaire groep? En de resultaten wil presenteren voor het grote publiek op de Dutch Design Week 2018 in de vorm van een publicatie, pitch-event en expositie? Dan zoeken we jou!

Driving Dutch Design bestaat uit een serie bijeenkomsten en masterclasses waarbij je aan de slag gaat met jouw creatieve onderneming: onder andere met identiteit, strategie, businessmodellen, onderhandelen én presentatie.

Driving Dutch Design is volwassen geworden!

Na vijf te gekke, leerzame jaren gaat DDD2018 op serieuze wijze door. De partners ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation professionaliseren dit jaar zelf hun programma door in het bijzonder aandacht te besteden aan het DDD Alumni Netwerk en een versterking van het programma. Het DDD-Alumni Netwerk is inmiddels tijdens Dutch Design Week 2017 gelanceerd met een overzichtstentoonstelling in het Veemgebouw. Het definitieve nieuwe programma wordt half december bekendgemaakt. Toekomstige drivers reserveren in 2018 in elk geval elke derde donderdag van de maand in hun agenda voor DDD.

Nieuwsgierig geworden? Download dan de criteria voor deelname onder aan dit bericht en meld je via het online formulier aan.

Aanmelden en selectie

Aanmelden kan tot 11 december 2018. De toelatingsgesprekken, gevoerd door Katja Lucas (DDF) en Marsha Simon (BNO) voor uiteindelijke selectie zijn op 19 december in Amsterdam en op 20 december in Eindhoven. Op 22 december worden de drivers van 2018 bekendgemaakt. En op vrijdag 26 januari 2018 is de kick-off.

Kosten

Voor deelname aan het programma wordt 350 euro (excl. btw) aan onkostenvergoeding in rekening gebracht. Daarnaast moeten drivers rekening houden met eigen reis- en out-of-pocketkosten.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over Driving Dutch Design. Het online aanmeldformulier vind je hier.

Nieuwsgierig naar de deelnemers van de huidige editie, bekijk dan hier de publicatie van Driving Dutch Design 2017.

Fotocredits: Jeroen van der Wielen 

Deelnemersvoorwaarden 2018