23-03-2018 - Antalis aanwezig op eerste editie van Pure Digital, digitaal print event voor de creatieve industrie.

Creatieven zoeken steeds meer naar nieuwe mogelijkheden om een interieur te verfraaien. Tijdens Pure Digital in Amsterdam, van 17 tot 19 april 2018, laat Antalis haar brede Coala range zien, van zelfklevende producten, magnetische oplossingen tot aan behang waarmee ruimtes een opvallende make-over kunnen krijgen.

Nieuwe materialen en digitale printtechnologieën maken het mogelijk om interieurs op een kostenefficiënte manier aan te passen aan de huidige trends en seizoensveranderingen. Sign & Display-specialisten van Antalis werken nauw samen met creatieven en opdrachtgevers en weten precies wat er leeft binnen de doelgroep.

"Pure Digital is een belangrijk evenement voor ontwerpers, retailers, merkeigenaren en marketeers en daarmee het ideale platform om onze nieuwste innovaties te tonen", aldus Muriël Knippers, Communication Manager van Antalis Benelux. "Onze Coala collectie laat zien dat we voor elke interieurtrend een gepersonaliseerde, creatieve en inspirerende oplossing hebben."

WORKSHOPS LARGE FORMAT PRINTING EN SMART PAPER

De Coala collectie biedt de juiste media voor alle toepassingen van Large Format Printing. Tijdens de beurs zullen experts een aantal workshops over Large Format Printing geven en de product-mogelijkheden laten zien. Het recent geïntroduceerde papier met chip PowerCoat® Alive wordt gedemonstreerd. Een interessante toepassing om papier tot leven te laten komen en interactief met uw doelgroep te communiceren, wat voor veel marketeers van interesse kan zijn.

GRAFISCH DESIGNER MUSKETON OVER EXPERIENCE DESIGN

Antalis heeft Musketon weten te winnen voor een presentatie over experience design. Op 18 maart laat hij van 16:00-16:30 uur zien dat digitale print een ruimte niet alleen mooier kan maken maar een echte beleving kan creëren. Musketon is het alter ego van de Gentse grafisch ontwerper Bert Dries, die vooral bekend staat voor om zijn Angry Bear-prints en uitgesproken illustraties.

Pure Digital-bezoekers kunnen Antalis vinden op stand nummer 100 in Hal 12.

Bekijk hier het volledige sprekersprogramma ›

Klik hier voor meer informatie en aanmelden ›

Pure Digital