24-07-2017 - Onze selectiecommissie buigt zich momenteel over jullie 190+ inzendingen.

Zoals elk jaar waren wij weer voor de Dude-eindexamenspecial op zoek naar de allerbeste afstudeerwerken van Nederland. Wij bezochten alle eindexamenexposities en deden via onze media een algemene oproep. Dit resulteerde in maar liefst 190+ inzendingen. Aan iedereen die heeft ingestuurd een BIG THANK YOU! De selectiecommissie is momenteel al druk bezig met het beoordelen van jullie inzendingen. So for now: patience Dude!

Selectiecommissie

De selectiecommissie die de uiteindelijke dertig Dude Graduates kiest is samengesteld uit Dude-boegbeelden – vooraanstaande Dutch designers die hebben opgetreden als gastredacteur van het magazine. Dit jaar bestaat de commissie uit:

Meer weten?

Voor vragen over de special kun je contact opnemen met Patrick Aarts (patrick@bno.nl of 020-6244748). Benieuwd naar de dertig Dude Graduates van vorig jaar? De digitale, Engelstalige versie van de Dude-eindexamenspecial uit 2016 vind je hier.

Over Dude

Dude geeft een blik in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden. BNO-leden ontvangen het magazine gratis, niet-leden kunnen het magazine online bestellen of kopen in de winkel.