02-12-2017 - Wil je mee bouwen aan ROOTS, de serie cahiers over de wortels van de grafische ontwerpcultuur? Word dan vriend.

BNO-leden ontvangen bij de komende DUDE opnieuw een ROOTS-cahier, ditmaal over de legendarische letterontwerper Gerard Unger. Het is deel 45 in de publicatiereeks die is geïnitieerd door (Z)OO producties en waarin de wortels van de grafische ontwerpcultuur worden belicht. De cahiers gaan over ontwerpers, maar ook drukkers of bureaumensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het Nederlandse ontwerplandschap.

ROOTS kan worden gemaakt door de belangeloze inzet van Robert van Rixtel, Juul van der Put en mensen zoals Aatjan Renders (fotografie), Sybrand Zijlstra (eindredactie) en bedrijven waaronder Arctic Paper (papier) en Wilco Art Books (druk).

Wil je meebouwen aan de ROOTS-reeks? Word dan vriend en maak een bedrag over op NL24 ABNA0453215653, t.n.v. Amsterdams Universiteitsfonds o.v.v. Wim Crouwel Fonds-ROOTS. Je naam wordt vermeld in de volgende cahiers en je bent natuurlijk welkom bij de presentatie van elk nieuw ROOTS boekje. Kijk hier voor meer over ROOTS en de verschenen cahiers.