12-04-2018 - Met ingang van 1 mei 2018 gaat Vicky Fasten het BNO-team versterken in de functie van zakelijk adviseur.

Zij volgt daarmee Kitty de Jong op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en afscheid neemt van de BNO.

Vicky Fasten heeft ruime ervaring als bedrijfsadviseur voor creatieve en culturele ondernemers. Na consultancy functies bij o.a. Total in Support en de Maxwell Group richtte ze een eigen financieel adviesbureau op. Behalve als individuele dienstverlener was ze ook actief als trainer en workshopleider. Vicky heeft zowel een artistieke als financiële achtergrond: na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, behaalde ze de master Kunstbeleid en Management, aangevuld met een post-bachelor Persoonlijk Financiële Planning.

Madeleine van Lennep (directeur van de BNO): "Vicky Fasten past perfect in ons profiel van zakelijk adviseur. We hebben er alle vertrouwen in dat ze onze ontwerpers en bureaus effectief zal ondersteunen. We zullen Kitty missen als dierbare collega en ervaren professional, maar we denken in Vicky een gedreven en vaardige opvolger te hebben gevonden."

Vicky Fasten: "Werken met creatieve mensen is het leukste wat er is, die energie is gewoon aanstekelijk. BNO biedt mij de kans om zoveel mogelijk ontwerpers te voorzien van zakelijk advies. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten, zowel voor de leden individueel als voor het collectief."

Op 31 mei is er bij de BNO een afscheidsborrel voor Kitty de Jong. Zij verdwijnt overigens niet geheel uit beeld maar zal bij de BNO betrokken blijven, bijvoorbeeld als gastdocent, coach en/of mentor.