06-10-2017 - Bekijk het werk en behind-the-scenes van de nieuwste lichting Dutch designers in de opmars naar See YA, Dude!

De route naar ons Dutch Design Week-event wordt door de deelnemende graduates vastgelegd op Instagram. Bekijk op dit account het werk en behind-the-scenes van de nieuwste lichting Dutch designers in de opmars naar See YA, Dude! 

DDW starts here

See YA, Dude! is het startpunt en meetingpoint van de BNO tijdens de Dutch Design Week. Hier vind je de nieuwste generatie Dutch designers en hun werk. Op zaterdag 21 oktober (vanaf 17.00 uur) is ons openingsfeestje met om 18.00 uur de lancering van de Dude Design Graduates Special. Klik hier voor meer informatie. Maar ook gedurende de gehele Dutch Design Week staat er veel op het See YA, Dude!-programma zoals inspirerende interactieve ochtendsessies van upcoming talenten en een doorlopende expositie.

Korting DDW-ticket voor BNO-leden

BNO-leden krijgen €2,50 korting op DDW-ticket, en betalen €16,50 i.p.v. €19. De korting geldt alleen voor online verkoop. Je kunt dus geen tickets met BNO-korting aan de deur kopen. Klik hier voor de actiecode (inloggen noodzakelijk).