Acties

Hier vind je de codes, collectiviteitsnummers en url's om gebruik te kunnen maken van onze acties.

Korting Schouten Verzekeringsdienst 

Door onze samenwerking met Schouten Zekerheid profiteer je als BNO-lid van een collectief verzekeringspakket met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog serviceniveau én een zeer scherp tarief. Gebruik bij aanmelding het collectiviteitsnummer '207071003'.

50% korting op AVG voor het MKB

BNO-leden ontvangen 50% korting op het online programma AVG voor het MKB. Maak gebruik van de kortingscode 'BNOAVG50' om van dit aanbod gebruik te maken.

Korting op Product

BNO-leden kunnen zich met korting op het magazine voor industrieel ontwerp abonneren. Als BNO-lid profiteer je van korting (60,75 euro i.p.v. 136,50 euro) op een abonnement. Klik hier om je te abonneren. 

40% korting op PI

PI, Project & Interieur is een toonaangevend vaktijdschrift over interieurarchitectuur en interieurproducten voor de projectmarkt. Het magazine gaat over innovatieve en toonaangevende interieurarchitectuur en vormgeving en bespreekt recent opgeleverde projecten. 

Als BNO-lid krijg je 40% korting en betaal je slechts 43,20 euro (i.p.v. 72 euro) voor een jaarabonnement! Meld je aan o.v.v. je BNO-nummer via abonnementen@bdu.nl. Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe abonnees. Prijzen onder voorbehoud.

Korting CC Proof

Wij werken samen met CC Proof, de website waar je digitaal je ontwerpen en ideeën kunt vastleggen. Met deze (datum)registratie kun je op eenvoudige wijze het tijdstip van het ontstaan en van het makerschap van je ontwerpen en ideeën aantonen.

Ben je net BNO-lid geworden? Dan ontvang je 50% korting op het eerste jaar bij CC Proof, gevolgd door een jaarlijkse korting van 15%. Gebruik hiervoor de actiecode 'B33N0S1S1PL0eF2'. Ben je al lid? Dan ontvang je 15% korting op het eerste jaar van lidmaatschap. Gebruik hiervoor de actiecode 'B33N0S1S1PL0eF1'.