Adverteren

Alle advertentiemogelijkheden, in de verschillende media van de BNO, op een rijtje. 

Adverteren op bno.nl

De website bno.nl wordt maandelijks bezocht door ruim 25.000 unieke bezoekers. Zij vinden hier informatie over ontwerpen, ontwerpers, de aangesloten leden en het lidmaatschap van de BNO.

De site bevat artikelen over ontwerpen en ondernemen, en creatief werk van ontwerpers en ontwerpbureaus. Ook biedt de site nieuws, een agenda met activiteiten en cursussen, zakelijk en juridische tips en bedrijfsmatige documenten, speciale aanbiedingen en ledenvoordeel, vacatures en stages.
 

Adverteren in Dude magazine

Dude, Dutch Designers Magazine, is het magazine van de BNO. Het kwartaalblad geeft een inkijk in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden.  

Dude wordt gratis verspreid onder BNO-leden, maar is ook verkrijgbaar voor niet-leden: als abonnement of los in de boekwinkels in Nederland. Het blad verschijnt 4 x per jaar in een oplage van 6.000 stuks

Adverteren in onze mailings

De BNO verstuurt wekelijks een nieuwsmail met het laatste nieuws, aankomende activiteiten, zakelijke en juridische tips, speciale aanbiedingen en vacatures.

De nieuwsmail wordt gelezen door professioneel ontwerpers en personen met interesse in de ontwerpbranche, het vak en de vereniging. De mail heeft bijna 6.000 unieke ontvangers (waarvan ca. 4.000 BNO-leden) en verschijnt vrijwel wekelijks (ca. 40 tot 50 keer per jaar).

Vactures of stages plaatsen op bno.nl

Zoek je een nieuwe medewerker of partner voor je bedrijf? Wil je tijdelijke over- of ondercapaciteit oplossen? Is er plaats voor een stagiair?

Het aanbod van vacatures en stages is een van de meest gebruikte onderdelen van de BNO-site, die maandelijks wordt bezocht door ruim 25.000 unieke bezoekers.

Sponsor worden van de BNO

Wij nodigen uiteraard iedereen die de ontwerpwereld een warm hart toedraagt uit om ons te ondersteunen als sponsor. Om het makkelijk te maken hebben wij daarvoor een aantal sponsorpakketen samengesteld. Daarbij is een keuze te maken uit hoofdsponsor, sponsor en subsponsor.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.