Adverteren op BNO.nl

  De website bno.nl wordt maandelijks bezocht door ruim 20.000 unieke bezoekers. Zij vinden hier informatie over ontwerpen, ontwerpers, vacatures, de aangesloten leden en het lidmaatschap van de BNO

Over bno.nl


Deze website bevat artikelen over ontwerpen en ondernemen, en creatief werk van ontwerpers en ontwerpbureaus. Ook biedt de site nieuws, een agenda met activiteiten en cursussen, zakelijk en juridische tips en bedrijfsmatige documenten, speciale aanbiedingen en ledenvoordeel, vacatures en stages.


Maandelijks wordt bno.nl bezocht door zo'n 20.000 bezoekers.


Banners op de site worden aangeboden in pakketten, elk met een mix aan bannerplaatsen en -formaten.

Pakketten


1) Basis (homepagina, artikelpagina's)Een banner op de homepage en alle artikelpagina's in de site. De artikelpagina's in het Basispakket komen verspreid door de site voor,  waaronder de veelbezochte advies-, service- en downloadpagina's. Het zijn alle soorten contentpagina's die niet in onderstaande pakketten benoemd worden.

2) Actueel (nieuwspagina's, agendapagina's)Een banner op alle nieuws- en agendaberichten van de site.

3) Carrière (vacaturepagina's, academiepagina's)Een banner op alle vacaturepagina's en alle pagina's van de BNO Academie. Het Carrièrepakket kan worden aangevuld met vacatureplaatsingen. Kortingen voor dergelijke combinaties op aanvraag.

4) Business (themapagina advies, profielpagina's, portfoliopagina's)Een banner op alle profiel- en portfoliopagina's, en de themapagina van BNO Advies.

5) Regio (themapagina's platforms naar keuze, incl. mailings)Een banner op de themapagina(s) van een regionale platform naar keuze. Onder het Regiopakket vallen ook de internationaal gerichte themapagina's en mailings. Automatisch doorplaatsing in regionale mailings in periode van plaatsing.

6) Discipline (themapagina's platforms of events naar keuze, incl. mailings)Een banner op de themapagina(s) van een platform of event naar keuze. Het Discipline­pakket biedt de keuze uit alle themapagina's en mailings binnen een van de vier hoofddisciplines: communicatieontwerp, productontwerp, ruimtelijk ontwerp en interactief ontwerp. Automatisch doorplaatsing in mailings in periode van plaatsing.

7) All-in (alle pagina's)Exclusiviteit op aanvraag.

Tarieven

1) BNO-leden € 479 / niet-leden € 799

2) BNO-leden € 539 / niet-leden € 899

3) BNO-leden € 779 / niet-leden € 1.299

4) BNO-leden € 779 / niet-leden € 1.299

5) BNO-leden € 359 / niet-leden € 599

6) BNO-leden € 419 / niet-leden € 699 

7) BNO-leden € 1.499 / niet-leden € 2.499

Prijzen in euro's per pakket per maand, excl. 21% BTW. Prijzen gelden voor bannerformaat 3000 x 1000 pixels. Voor grotere formaten geldt een toeslag.

Prijzen onder voorbehoud. Kortingen voor plaatsingen in combinatie met onze mailings of Dutch Designers Magazine Dude op aanvraag.

Een ontwerpbureau heeft recht op BNO-ledenprijzen als het bureau-of geassocieerd bureaulid is.


Contact 

Department C

Gerard Ottenp/a 

Postbus 206981001 NR Amsterdam

T    06 54 23 76 62

E      gerard@departmentc.nl