Adverteren op BNO.nl

  De website bno.nl wordt maandelijks bezocht door ruim 20.000 unieke bezoekers. Zij vinden hier informatie over ontwerpen, ontwerpers, vacatures, de aangesloten leden en het lidmaatschap van de BNO

Over bno.nl

Deze website bevat artikelen over ontwerpen en ondernemen, en creatief werk van ontwerpers en ontwerpbureaus. Ook biedt de site nieuws, een agenda met activiteiten en cursussen, zakelijk en juridische tips en bedrijfsmatige documenten, speciale aanbiedingen en ledenvoordeel, vacatures en stages.

Maandelijks wordt bno.nl bezocht door zo'n 20.000 bezoekers.

Banners

Banners worden geplaatst tussen de evenementen in de Agenda, op de pagina's met vacatures bij Matchmaking, of op de landingspagina van Kennis & Inspiratie.

Daarnaast is het mogelijk een banner te laten plaatsen op enkele bijzondere landingspagina's, zoals die van Dd Magazine of BNO NEXTpack die is ingericht rond het thema packaging design.

Specificaties

  • Formaat 3.000 x 750 pixels

  • Resolutie 150 dpi 

  • Aanleveren als .jpg 

  • Geen animaties mogelijk 

Tarieven

Tarieven op aanvraag. Kortingen voor plaatsingen in combinatie met onze mailings of Dd Magazine op aanvraag. Een ontwerpbureau heeft recht op BNO-ledenkorting als het bureau-of geassocieerd bureaulid is.

Reserveren

Neem contact op met Rita van Hattum (020-6244748 of rita@bno.nl)