Bedankt voor je aanmelding

Je ontvangt binnenkort een mail van ons om je aanmelding te bevestigen.

Je bent nu bijna lid van de BNO!

De BNO is een vereniging, dat betekent dat je lidmaatschap nog officieel goedgekeurd moet worden door de overige leden. Je kunt nu wel al gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap. Hier zal Monique, degene die bij ons het ledenbeheer doet, contact met je over opnemen. 

Nu het leuke deel:

Binnen enkele dagen krijg je een mail waarmee ook jij een profiel aan kunt maken op BNO.nl. Dit is een veelbezocht deel van de website, met ruim 100.000 bezoekers, waaronder potentiƫle opdrachtgevers.

Zo organiseren we samen met onze leden ruim veertig regiobijeenkomsten per jaar, onder andere in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Bekijk hier het overzicht van alle regioplatforms. Vanaf nu kun jij hier gratis naar binnen!

Bij ons gaat de hele dag de telefoon. De meest gestelde vragen maken we online voor iedereen beschikbaar, dus ook voor jou. Als lid heb je echter straks ook toegang tot afgesloten pagina's, hier vind je bijvoorbeeld voorbeelddocumenten, contracten en publicaties. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of e-mailen met vragen en opmerkingen.

Dit is het team dat dagelijks aan de slag is voor onze leden, en dus ook voor jou. We zijn gevestigd aan het WG-Plein in Amsterdam. Naast onze jurdisch - en zakelijk adviseurs is ook de hele rest van het team voor jou bereikbaar voor vragen en adviezen. Neem dus gerust contact met ons op.