Aansprakelijkheidsverzekering AON

Een complete beroepsaansprakelijkheidsverzekering speciaal gericht op interieurarchitecten en -ontwerpers.

De BNO is een samenwerking aangegaan met verzekeringsmakelaar Aon, die een complete beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft samengesteld die speciaal gericht is op interieurarchitecten en -ontwerpers. Door de collectieve inkoop kun je profiteren van scherpe premies en uitstekende dekkingen. Ook krijg je als BNO-lid bij Aon deskundig en vrijblijvend advies.

Aansprakelijkheidsverzekering

Je kunt de aansprakelijkheidsverzekering gelijk afsluiten. Deze sluit aan bij de Nieuwe Regeling DNR. Daarnaast zoekt Aon samen met jou naar een oplossing als een opdrachtgever wil afwijken van de gangbare leveringsvoorwaarden.

Ook aanvullende dekkingen zijn mogelijk, zoals voor projecten in het buitenland maar ook voor specifieke risico’s. Hierdoor loop je minder risico’s en ben je commercieel slagvaardiger. De specialisten zitten klaar om je te adviseren.

De aansprakelijkheidsverzekering bestaat uit twee onderdelen:

1. Beroepsaansprakelijkheid

Deze dekking beschermt je tegen onverhoopte kostbare fouten in jouw werk als professioneel ontwerper. Deze dekt met name situaties waarin een klant je aansprakelijk stelt voor geleden financiële schade - in vaktaal "zuivere vermogensschade". Het gaat dan niet om materiële en/of letselschade maar om aantasting van het financiële vermogen van jouw klant.

2. Bedrijfsaansprakelijkheid

Deze dekking beschermt je tegen claims in verband met materiële en/of letselschade en de gevolgen daarvan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een medewerker die uitglijdt op een gladde vloer waarvoor niet is gewaarschuwd. Jouw bedrijf is dan aansprakelijk. (Let wel: zuivere vermogensschade valt hier niet onder.)

Over AON

Aon is specialist in verzekeringen voor interieurarchitecten en -ontwerpers en al vele jaren de trouwe assurantiepartner van onder meer de BNA. Zij bieden expertise, maatwerk en inkoopkracht. Zodra er iets verandert in wet- en regelgeving of aansprakelijkheden, wordt er direct een passende oplossing ontwikkeld. Zo ben je altijd optimaal verzekerd. 

Contact

Voor meer informatie, premies en afsluiten kun je contact opnemen met: Maurice Vink (maurice.vink@aon.nl of 071-3643187) of Mike van Dam (mike.van.dam@aon.nl / 071-3643165) Zij staan graag voor je klaar!