BNO Academie

Hier vind je meer informatie over onze (incompany-)trainingen, BNO Start (voor beeldmakers), Intervisie, Mentoring, Coaching en onze Business Boost-workshop op de academies.
Wegens de coronacrisis is niet alles uit het vertrouwde aanbod van de academie beschikbaar. We werken momenteel aan een gepaste oplossing voor verschillende onderdelen. Heb je vragen over een van de onderdelen? Neem dan contact op met academie@bno.nl.
  • Trainingen: alle trainingen worden voorlopig online aangeboden.
  • Incompany-trainingen: niet beschikbaar.
  • BNO Start gaat online door in aangepaste vorm.
  • BNO Intervisie: aanmelden is mogelijk.
  • BNO Mentoring: geopend, begeleiding is online.
  • BNO Coaching: geopend, begeleiding is online.
  • BNO Business Boost: wij werken momenteel met een online variant.

Het ontwerpvak is constant in beweging, voordat je het weet hol je achter de feiten aan. Als BNO-lid kan je voor weinig geld je kennis en vaardigheden op peil kunt houden. Het aanbod is divers, variërend van hands-on trainingen zoals pitchen, acquisitie & presenteren tot cursussen gericht op je persoonlijke ontwikkeling.  

Trainingen 

Leer beter onderhandelen met je klanten of leer de basistechnieken van goed projectmanagement. Het aanbod is divers.

BNO Incompany-trainingen

Elke organisatie kent zijn eigen dynamiek, bedrijfscultuur en ontwikkeling. Om dit te ondersteunen biedt de BNO Incompany-trainingen aan, afgestemd op de specifieke situatie bij het bureau.

BNO Start (voor Beeldmakers)

Leer hoe je een opdracht binnenhaalt via social media, hoe je de juiste prijs vraagt voor je werk, welke afspraken je maakt over je rechten of hoe je uiteindelijk geld overhoudt om van te leven. BNO Start omvat workshops, een kennismaking met de bureaupraktijk en een mentortraject. Centraal staan het ontwikkelen van basis ondernemersvaardigheden, een starterstoolkit en een professionele werkhouding.

BNO Intervisie

Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Geef je dan op voor BNO Intervisie. Met intervisie – in het Engels peer to peer coaching – leer je met vakgenoten om beter te worden in je werk.

BNO Mentoring

Loop je als ontwerper met ideeën rond om je verder te ontwikkelen en/of te groeien, of sta je aan het begin van je carrière en zou je je plannen graag eens met een ervaren collega willen bespreken?  Dan is een gratis gesprek met een BNO-mentor zeker een goed idee.

BNO Coaching

Samen met een coach kun je een concreet vraagstuk behandelen. Een coach helpt je het vraagstuk zelf op te lossen. Dit gaat vaak om vraagstukken over leiderschap, persoonlijke drijfveren, communicatie, assertiviteit, sales etc. Dit is op zijn tijd best spannend, dus een goede coach is daarbij essentieel. Anders dan mentoring zijn de coaching trajecten van langere duur en betaald.  

BNO Business Boost

Om afstudeerders te helpen bij de stap van opleiding naar ontwerppraktijk, geven wij de workshop BNO Business Boost gericht op derde- en vierdejaars studenten.

Heb je als deelnemer aan een training of workshop een klacht? En ben je er niet uitgekomen met de docent of de programmamanager van de BNO? Dan kun je je wenden tot de Klachtencommissie. Download hiervoor de klachtenregeling.