BNO Mentoring

Loop je als ontwerper met ideeën rond om verder te ontwikkelen? Dan is een gesprek met een BNO-mentor zeker een goed idee.
Als ontwerper, illustrator of interieurarchitect verdien je je brood met je creatieve talent. Soms loop je daarbij tegen zaken aan die je graag met iemand wil bespreken die jouw vakgebied en de ontwerppraktijk kent.

Een mentor kan je dan verder helpen omdat hij of zij zowel creatief als zakelijk in dezelfde situatie heeft verkeerd en ervaringen met jou kan delen. Voor een mentorgesprek hoef je als BNO-lid niets te betalen.

Wie?

Een mentor is vooral interessant wanneer je een nieuwe impuls aan je carrière wilt geven. In staat zijn om met een frisse blik naar je eigen beroepspraktijk te kijken is een voorwaarde. BNO-mentoren zijn inspirerende professionals uit verschillende vakgebieden binnen de ontwerpsector. Zij zijn bereid om hun kennis, ervaringen en soms zelfs hun netwerk te delen

Plus

In veel gevallen is het nodig om de nieuwe inzichten die het contact met je mentor je hebben opgeleverd te matchen met onze dienstverlening. Bijvoorbeeld als het gaat om het maken van afspraken met producenten of opdrachtgevers, over het beschermen van je werk, het aannemen van personeel of over het samenwerken met verschillende soorten partners.

Vandaar het advies om naast de gesprekken met je mentor ook een afspraak te maken met een medewerker van BNO Advies. Zij kunnen je precies vertellen hoe je bepaalde zaken het beste kunt aanpakken.

Hoe?

Wil je mentoring proberen? Stuur dan een aanvraag met een link naar je website of portfolio naar patrick@bno.nl. In je mail vermeld je met welke mentor je graag in contact wil komen en wat je met hem/haar wilt bespreken. Op basis daarvan bepaalt de mentor of hij/zij jou kan helpen.

Voor mentoring is een wederzijdse match een vereiste. We beoordelen je verzoek en staat vervolgens garant voor het maken van een afspraak. Datum, locatie en tijd worden in onderling overleg bepaald. De wensen van de mentor zijn daarbij leidend. In principe gaat het om één gesprek. Het maken van vervolgafspraken is uiteraard mogelijk, maar wij blijven daarbuiten.

Kosten

BNO Mentoring is alleen beschikbaar voor leden. Er zijn geen kosten aan verbonden! 

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.