Mentoren van BNO Start

Hier vind je een overzicht van alle mentoren van BNO Start.  

Alle profielen bestaan uit een aantal steekwoorden die de werkzaamheden en de specialismen van de mentoren beschrijven. Ook vind je een link naar hun eigen website.

Maarten Dullemeijer

BNO Start-mentor Maarten Dullemeijer is partner grafisch ontwerper bij Autobahn. Je kunt met hem o.a. sparren over zaken zoals ondernemerschap, projectmanagement, samenwerken en presenteren. 

autobahn.nl
Rotterdam

Karin van Iterson

BNO Start-mentor Karin van Iterson is art director bij grafisch ontwerpstudio Hakijk. Je kunt met haar o.a. sparren over identity, design, concepting, over de dagelijkse praktijk als ontwerper/zzp'er en de samenwerking met creatieve professionals en opdrachtgevers.

hakijk.nl
Leiden

Marcel Vroom

BNO Start-mentor Marcel Vroom is eigenaar van MVAVD design. Je kunt met hem o.a. sparren over industrieel ontwerpen, product-technologie, productie-technieken, turn-key productontwikkeling en werken met multi-disciplinaire teams.

mvavd.nl
Rotterdam

Josée Langen

BNO Start-mentor Josée Langen is ontwerper, THNK-er, en gedragveranderaar, ze is mede-eigenaar van Het Lab ontwerp + advies. Je kunt met haar o.a. sparren over creative leadership, branding & identiteit, vrouwelijk ondernemerschap en gedragsverandering.

hetlab.nl
Arnhem

Irene Goede

BNO Start-mentor Irene Goede is zelfstandig illustrator en werkt graag aan projecten over onderwerpen die haar aan het hart liggen. Je kunt met haar o.a. sparren over de beroepspraktijk, omgaan met opdrachtgevers, werkprocessen, het ontwikkelen van jouw unieke talenten en positionering.

irenegoede.nl
Zwolle

Joris Funcke

BNO Start-mentor Joris Funcke is strateeg bij het Haarlemse ontwerpbureau Funcke en bij C-Sharp. Je kunt met hem o.a. sparren over design management, strategie, ondernemerschap, service design en design thinking.

c-sharp.nl
Haarlem

Roland Pieter Smit

BNO Start-mentor Roland Pieter Smit is social productdesigner. Je kan met hem o.a. sparren over circulair ondernemerschap, concept & product ontwikkeling, het naar de markt brengen van je product, doelgroep bepaling en uiteraard social design.

ro-smit.com
Alkmaar

Michel van Tongeren

BNO Start-mentor Michel van Tongeren is mede-oprichter / eigenaar van SVT Branding + Design Group. Je kunt met hem o.a. sparren over retail design, branding, strategie, bureaupositionering en creatieve ontwikkeling. 

svt.nl
Amsterdam 

Ruud-Jan Kokke

BNO Start-mentor Ruud-Jan Kokke is ontwerper en directeur van Kokke Designer bv. Je kunt met hem o.a. sparren over vakmanschap, marktkennis, voor een groot netwerk, inzicht in eigen kwaliteiten en je kan bij hem terecht voor praktische ondersteuning bij het starten van eigen ontwerppraktijk.

kokke.com
Oosterbeek

Karin Schwandt

BNO Start-mentor Karin Schwandt is oprichter en eigenaar van Schwandt Infographics. Je kunt met haar o.a. sparren over ondernemerschap, bureaumanagement, (interactieve) infographics, datavisualisaties en animaties.

schwandt.nl
Utrecht

Maria Blaisse

BNO Start-mentor Maria Blaisse is een Nederlands beeldend kunstenaar die onder meer actief is als sieraad- en mode-ontwerper. Je kunt met haar o.a. sparren over ondernemerschap als autonoom ontwerper, alle facetten van het gebruiken van een materiaal, afval-vrij ontwerpen, product en functie zolang mogelijk uitstellen en samenwerken. 

Amsterdam

Jacqueline Moors

BNO Start-mentor Jacqueline Moors is ontwerper voor de openbare ruimte en mede-eigenaar van Blom&Moors. Je kunt met haar sparren over: ontwerpen voor de openbare ruimte, productontwerp, interdisciplinaire samenwerking, dialoog met opdrachtgever, publiek debat, aanbestedingen en ondernemerschap. 

blom-moors.nl
RotterdamGinette Blom

BNO Start-mentor Ginette Blom is ontwerper voor de openbare ruimte en mede-eigenaar van Blom&Moors. Je kunt met haar sparren over: ontwerpen voor de openbare ruimte, productontwerp, interdisciplinaire samenwerking, dialoog met opdrachtgever, publiek debat, aanbestedingen en ondernemerschap.

blom-moors.nl
Rotterdam

Lotte van Laatum

BNO Start-mentor Lotte van Laatum is een onafhankelijk ontwerper met een focus op product, social en concept-design. Je kan met haar o.a. sparren over co-creatie, werken met opdrachtgevers, positionering binnen het vakgebied, product en ruimtelijke ontwerpen met maatschappelijke impact.

lottevanlaatum.nl
Utrecht

Guusje Kaayk

BNO Start-mentor Guusje Kaayk is tekenaar, beeldmaker en animator. Je kunt met haar o.a. sparren over getekende reportages, nieuwe media, presenteren en profileren.


kaayk.nl
Tiel

Marnix Dees

BNO START-mentor Marnix Dees is team lead design en artdirector bij Ontwerpwerk. Hij kent het vak zowel vanuit het werken binnen een bureau als vanuit de positie van zzp'er. Je kunt met hem sparren over conceptontwikkeling, grafisch ontwerp en branding & identiteit.

ontwerpwerk.nl
Den Haag