Creative Directors Forum

Belangrijke onderwerpen in het Creative Directors Forum zijn creatief leiderschap, jong talent, groei en inspiratie. Directeuren komen samen om kennis en inspiratie uit te wisselen.

De succesvolle overstap van ontwerper naar Creative Director wordt vaak als moeilijk ervaren. Er is immers geen opleiding of handleiding beschikbaar en vele rollen het vak in. Het Creative Directors Forum is ontstaan vanuit de behoefte van CD’s om de overstap te versoepelen en met gelijkgestemden samen te komen en kennis en inspiratie uit te wisselen.


2x per jaar vindt het Forum plaats en komen creative directors en leidinggevende van designteams samen. Belangrijke onderwerpen die tijdens het Forum besproken worden zijn creatief leiderschap, jong talent, groei en inspiratie. Per editie agenderen de deelnemers zelf de onderwerpen waarover zij graag met hun collega’s zouden willen sparren.

Meer voor Creative Directors

Voortgekomen uit het Forum is CDF’s Blackbook, een serie interviews met vooraanstaande creative directors die hun advies en top-tips delen over hoe hét te maken. 

BNO biedt samen met haar partners trainingen aan voor leidinggevenden zoals: Leidinggeven aan creatieven, onderdeel van de Kerncompetentie trainingen en Leidinggeven aan teams. Bekijk onze agenda voor alle aankomende trainingen.

Heb je vragen of wil je meer weten over het Creative Directors Forum? Neem dan contact op met dewi@bno.nl.