Dd, Dutch designers Magazine


 

Share your story

Dd, Dutch designers Magazine duikt in de wereld van designers en de creatieve community om hen heen. Wie zijn zij, hoe denken ze en wat fascineert ze? Hoe runnen ze hun creatieve business? Welk werk maken ze en waarom, en hoe verloopt hun creatieve proces?

Als BNO-lid lees je Dd Magazine hier online.
Meesterlijke matchmaking

Tentoonstellingsmaker en curator Nicole Uniquole is een verbindende kracht tussen ondernemende ontwerpers en niet altijd voor de hand liggende partijen. Een aantal van haar meest bijzondere matches.

Iedereen éénpitter

Als gevolg van de coronacrisis zal het aantal zzp’ers flink toenemen. En het aandeel eenpitters was al hoog. Het is dus zaak dat zzp’ers ook voor zichzelf en elkaar zorgen. Een situatieschets en tips!

Ontwerper zoekt opdrachtgever

Als je belangrijker wil worden voor je klanten, dan moet je de taal van bedrijven leren spreken. Alle artikelen en interviews in deze serie over de samenwerking tussen opdrachtgevers en hun creatieve bureaus.

Tijd voor een reset?

Het wereldwijd stilleggen van de economie geeft ons de mogelijkheid ons een andere wereld voor te stellen. Een belangrijke opgave voor designers! Column van Inge Keizer.

Free Your Mind & Your Ass Will Follow

Al jaren wordt gesproken over 'het nieuwe ontwerpen' zonder dat duidelijk is wat dit begrip inhoudt. Maar corona zet de zaken op scherp. Wordt de ziens- en werkwijze van de pioniers gemeengoed?

A Lonely Planet?

Hoe je als ontwerper je werkplek ook organiseert, thuis uit noodzaak of gewoon op je vaste stek, het heeft invloed op hoe jij je dag inricht en je werk verricht. We keken binnen bij Studio Konings & de Boer.

Ontvang Dd Magazine en Yearbook

Dd, Dutch designers Magazine is een uitgave van de BNO, en wordt gratis verspreid onder BNO-leden. Het tijdschrift verschijnt eenmaal per jaar, gevolgd door Dd, Dutch designers Yearbook.

Magazine

15

incl. factuur en BTW, excl. verzendkosten
Dd, Dutch designers Magazine is verkrijgbaar in selecte boek- en museumwinkels in Nederland.
Dd Magazine verschijnt
11 juli 2020
Bestel hier een los exemplaar zolang de voorraad strekt. Vermeld daarbij je postadres. 

Yearbook

€25

incl. factuur en BTW, excl. verzendkosten
Dd, Dutch designers Yearbook is verkrijgbaar in selecte boek- en museumwinkels in Nederland.
Dd Yearbook verschijnt
12 december 2020
Verzeker je van een exemplaar en pre-order het jaarboek hier. Vermeld daarbij je postadres.

Gratis bij lidmaatschap

€388

(regulier individueel lidmaatschap)
klik hier voor alle tarieven en kortingen 
Sluit je aan bij de grootste professionele designcommunity in Nederland én maak gebruik van alle diensten en voordelen die daar bij horen. Zoals het Dd Magazine én Yearbook gratis in je brievenbus. BNO-leden betalen jaarlijks contributie.