Driving Dutch Design 

De aanmeldingen zijn gesloten.

Driving Dutch Design (DDD) is een programma van BNO, ABN AMRO & Dutch Design Foundation dat beginnende talentvolle designers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap.

Ben jij die gedreven ontwerper die zijn onderneming naar een volgend level wil brengen, dan zoeken wij jou! Vanaf januari beginnen wij alweer met de zevende editie van het succesvolle programma Driving Dutch Design. Aanmelden kon tot 10 december 2018. 


Driving Dutch Design

Na zes te gekke, leerzame jaren gaat Driving Dutch Design op serieuze wijze door. De partners BNO, ABN AMRO en Dutch Design Foundation professionaliseren elk jaar hun programma. Toekomstige Drivers reserveren in 2019 in ieder geval elke derde donderdag van de maand in hun agenda voor DDD. Daarnaast volgen ze masterclasses, krijgen een persoonlijke coach en werken in teamverband aan de pitch en expo tijdens Dutch Design Week 2019. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

DDD Pitch event / Fotograaf: Roza Schous

Kosten

Voor deelname aan het programma wordt 350 euro (excl. btw) aan onkostenvergoeding in rekening gebracht. Daarnaast moeten drivers rekening houden met reis-, out-of-pocketkosten en kosten voor het DDD-event tijdens Dutch Design Week 2019. 

Aanmelden en selectie

Aanmelden kan tot 10 december 2018. De toelatingsgesprekken voor de uiteindelijke selectie zijn op 17 december in Amsterdam en op 19 december in Eindhoven. De gesprekken worden gevoerd door Katja Lucas (Dutch Design Foundation) en Roland Pieter Smit (BNO). Op 21 december worden de Drivers van 2019 bekendgemaakt en op donderdag 17 januari 2019 volgt de kick-off. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

DDD Pitch Event Groepsfoto / Fotografie: Hannie Verhoeven

Meer info