Dude Magazine's

YA SPECIAL!

Vier jaar geleden startten ABN AMRO, de BNO en de Dutch Design Foundation het programma Driving Dutch Design: een nieuwe, succesvolle formule om getalenteerde jonge ontwerpers ook als ondernemer kansrijker te maken.

We would love you to join YA

De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector gekregen. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.

De selectie commissie

You feel the way to design and create products needs an adaptation as manufacturing is revolutionizing and the digital world spins faster every day?

Over Dude Magazine 

Als designer voeg je waarde toe aan producten, diensten, merken of bedrijven. Dat is je vak, en daar ben je goed in. Maar haal je als ondernemer ook het beste uit jezelf?

Voorwaarden voor insturen

De Best Client Award ging dit jaar naar Brabantia. De verhalen van Transavia en MultiTankcard, de genomineerden, zijn zeker ook de moeite waard.