Geef je opdrachtgever(s) Dude cadeau

Bureauleden kunnen hun opdrachtgevers gratis abonneren op Dude.

Het is belangrijk dat ook opdrachtgevers van ontwerpers designmagazine Dude lezen. Via het tijdschrift informeert de BNO over de toegevoegde waarde van design en de manier waarop ontwerpers werken. Inzicht in het ontwerpproces draagt bij aan goed opdrachtgeverschap. En dat heeft weer een positief effect op de kwaliteit en effectiviteit van het ontwerp. Om die reden biedt de BNO bureauleden voortaan de mogelijkheid hun opdrachtgevers gratis te abonneren op Dude.

Hoe werkt het?

Ben je bureaulid, en wil je gebruik maken van deze doorlopende actie? Geef dan de adressen van je opdrachtgevers die je graag een abonnement op Dude aanbiedt aan ons door via dude@bno.nl. Vermeld daar ook de juiste contactpersoon bij. Je opdrachtgever ontvangt dan het nieuwste nummer van Dude* per post, inclusief een brief waaruit duidelijk blijkt dat dit wordt aangeboden namens jou, en met de optie een gratis abonnement op Dude te nemen.

Let op!

Deze actie is alleen bedoeld voor bureauleden van de BNO, en geldt niet voor andere lidmaatschapsvormen, zoals een individueel lidmaatschap. Ben je er niet zeker van of je van deze actie gebruik kunt maken, neem dan gerust contact op via dude@bno.nl

Toch nog vragen?

Dit is een doorlopende actie voor onze bureauleden. Dat betekent dat je op elk moment weer nieuwe opdrachtgevers een abonnement mag aanbieden. Heb je vragen, neem dan contact op via dude@bno.nl.