Ontwerpers,
ontwerpbureaus
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, design managers en opdrachtgevers.

Ontwerpers,
ontwerpbureaus 
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, design managers en opdrachtgevers.

Ontwerpers,
ontwerpbureaus 
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, ontwerpbureaus en opdrachtgevers.

Brexit? Exit!

De Britten krijgen Brexit-uitstel, maar Studio Rive Roshan nam geen risico en verkaste naar Amsterdam. Over de bewuste keuze voor het experimentele Nederlandse ontwerpklimaat.

  Lees meer       

BNO reageert op advies Raad voor Cultuur

De Raad voor Cultuur heeft het Advies over het Cultuurstelsel 2021 – 2024 openbaar gemaakt. BNO-directeur Madeleine van Lennep reageert.

De nieuwste BNO Branchemonitor staat online

De BNO Branchemonitor 2019, met daarin de cijfers over het jaar 2017 toont een actieve ontwerpsector met groei in aantal werkenden, omzet en gewerkte uren door zzp'ers.

Nederland prominent aanwezig op Milaan

Het kan je moeilijk ontgaan zijn: van 9 tot 14 april vond de jaarlijkse Milaan Design Week plaats. In dit artikel lees je in vogelvlucht over de tentoonstellingen van dit jaar.

Matchmaking

Vind je ideale baan, ontwerper / ontwerpbureau of mentor via BNO matchmaking.

Maak jezelf een betere ontwerper


De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.