Korting AVG-programma

BNO-leden ontvangen 50% korting op gebruik van het online AVG-programma.

Naast het BNO-dossier AVG en privacy biedt de BNO nu met korting extra ondersteuning aan via het online programma 'AVG voor het MKB'. BNO-leden ontvangen 50% korting op dit programma. 

Kortingscode

Klik hier voor de kortingscode om van dit aanbod gebruik te maken.

Extra hulp met online AVG-programma voor MKB-bedrijven

Voor concrete hulp bij de implementatie van de wet en bij het vastleggen en beschrijven van hoe je omgaat met persoonsgegevens kun je gebruik maken van het online programma van AVG voor het MKB. In dit programma vind je een 15-stappenplan wat je aan de hand van invulformulieren, toelichtingen en instructievideo's helpt bij het inrichten en vastleggen van je privacybeleid.

Met het programma zie je geen onderdelen van de wettelijke verplichtingen over het hoofd. Als je alle stappen hebt doorlopen, heb je aangetoond dat je voldoet aan de eisen die wet stelt. Het programma is gebruiksvriendelijk en ontdaan van moeilijke juridische taal. Je kunt je ook aanmelden voor invulsessies. 

AVG-programma

De kosten voor het gebruik van het AVG-programma hangen af van de omvang van je bedrijf en het aantal medewerkers (vanaf 125 euro per jaar). De bijdrage kan worden gezien als een abonnement. Je houdt als gebruiker van het AVG-programma permanent toegang tot het online stappenplan. Dat wordt voortdurend aangepast omdat de wetgeving en de uitwerking en voering daarvan nog steeds in beweging is. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, wordt het programma hierop aangepast en ontvang je daar automatisch informatie over.