Korting op incassopakketten van Ultimoo Incasso

Heb je last van late betaling, maar wil je je relatie met je debiteur niet gelijk verliezen, neem dan contact op met Ultimoo Incasso.

Net als in veel andere branches hebben ontwerpers in toenemende mate te maken met late, of zelfs wanbetalingen. Ultimoo Incasso (voorheen Graydon) is sinds 2013 onze partner op het gebied van het innen van onbetaalde facturen.

Als BNO-lid krijg je 75% korting op de incassopakketten van Ultimoo Incasso.

Over Ultimoo

Ultimoo bestaat meer dan 20 jaar en is dé invorderingsspecialist voor maximale cashflow door incasso, credit management outsourcing, field collections en debt purchase.

Bij Ultimoo Group zijn meer dan 130 medewerkers werkzaam. Er is op elk moment ruim 300 miljoen euro aan vorderingen in behandeling op zowel particulieren als bedrijven voor tevreden opdrachtgevers in het MKB en grootbedrijf.

Ultimoo is lid van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen en behoort tot het zeer selecte aantal creditmanagementorganisaties dat beschikt over het Incasso Keurmerk (NVI) en een AFM-vergunning.

Relatiegerichte werkwijze:

Een incasso starten heeft vaak gevolgen voor de relatie met je debiteur. Naast het factuurbedrag worden er ook wettelijke rente en incassokosten bij jouw debiteur in rekening gebracht. Dit maakt het vaak een lastige afweging om de vordering wel of niet uit handen te geven. Met het Incassopakket van Ultimoo kun je onbeperkt gratis laatste sommaties versturen.

Onbeperkt laatste sommaties versturen
  • Een sommatie op Ultimoo Incasso briefpapier, nog zonder incassokosten voor je debiteur.

  • Een zeer effectief middel om je onbetaalde facturen betaald te krijgen en je klantrelatie te behouden.

  • Een laatste sommatie leidt in 76% van de gevallen tot een betaling binnen 8 dagen. 

Het incassotraject

Indien de laatste sommatie geen betaling oplevert, dan is incasso vaak het enige middel om je vordering nog te kunnen incasseren. Ultimoo werkt zonder behandelingskosten en met een aanpak op maat.

Een aanpak op maat voor een beter resultaat
  • Ultimoo Incasso werkt met klantenteams met branche specifieke kennis, die je minnelijke en juridische dossiers afhandelen.

  • Hierbij hanteert Ultimoo Incasso een op maat gemaakt behandelplan op basis van onze (voor)kennis van de verschillende debiteuren.

  • Je kunt rekenen op een persoonlijke benadering met een voor jouw bekend contactpersoon.

  • Je profiteert van een uitgekiende dienstverlening en betere resultaten op je vorderingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze samenwerking, neem dan contact op met Ultimoo Incasso via het nummer 0348-750 553.