Leren bij de BNO 

Hier vind je meer informatie over onze (incompany-)trainingen, ons mentoring programma, BNO intervisie en onze gastlessen op de academies. Kortom, alle handvatten om je als ontwerper of organisatie verder te ontwikkelen.

Het ontwerpvak is constant in beweging, voordat je het weet hol je achter de feiten aan. Als BNO-lid kan je voor weinig geld je kennis en vaardigheden op peil kunt houden. Het aanbod is divers, variërend van hands-on trainingen zoals pitchen, acquisitie & presenteren tot cursussen gericht op je persoonlijke ontwikkeling.  

Trainingen 

Leer beter onderhandelen met je klanten of leer de basistechnieken van goed projectmanagement. Het aanbod is divers.

BNO Intervisie

Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Geef je dan op voor BNO Intervisie. Met intervisie – in het Engels peer to peer coaching – leer je met vakgenoten om beter te worden in je werk.

BNO Mentoring

Loop je als ontwerper met ideeën rond om verder te ontwikkelen en/of te groeien, of sta je aan het begin van je carrière en zou je je plannen graag eens met een ervaren collega willen bespreken?  Dan is een gesprek met een BNO-mentor zeker een goed idee.

BNO Incompany-trainingen

Elke organisatie kent zijn eigen dynamiek, bedrijfscultuur en ontwikkeling. Om dit te ondersteunen biedt de BNO Incompany-trainingen aan, afgestemd op de specifieke situatie bij het bureau.

Gastlessen op de academies

Om afstudeerders te helpen bij de stap van opleiding naar ontwerppraktijk, geven wij twee gastlessen gericht op derde- en vierdejaars studenten.