Online datumregistratie bij CC Proof

Leg met korting al je ontwerpen en ideeën vast.

De BNO werkt samen met CC Proof, de website waar je digitaal je ontwerpen en ideeën kunt vastleggen. Met deze (datum)registratie kun je op eenvoudige wijze het tijdstip van het ontstaan en van het makerschap van je ontwerpen en ideeën aantonen. Als BNO-lid krijg je een aantrekkelijke korting.

Korting voor nieuwe BNO-leden

Ben je net BNO-lid geworden? Dan ontvang je 50% korting op het eerste jaar bij CC Proof, gevolgd door een jaarlijkse korting van 15%.

Klik hier voor CC Proof actiecode nieuwe BNO-leden.

Bel je al lid? Dan ontvang je 15% korting op het eerste jaar van lidmaatschap.

Klik hier voor de CC Proof actiecode bestaande BNO-leden.

Hoe werkt het?

Het gebruik van CC Proof is eenvoudig. Eerst maak je een account aan op de website van CC Proof. Daarna maak je een document met daarin je ideeën of (schets)ontwerpen, eventueel aangevuld met foto's, logo's, schetsen, etc. Dit document upload je via je computer of smartphone als PDF naar de webserver. Je idee ligt vanaf dat moment vast, maar blijft onzichtbaar voor iedereen, zelfs voor de medewerkers van CC Proof. Na het uploaden is het gecertificeerde document te downloaden vanuit je account.

Hou er altijd rekening mee dat de registratie zelf geen auteursrechtbescherming creëert: een prestatie is auteursrechtelijk beschermd of niet, de registratie helpt alleen bij het bewijzen van het tijdstip van het ontstaan en van het makerschap.