BNO-lidmaatschap

Word lid van de BNO

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en profiteer van vele voordelen, deze vind je  hieronder benoemd per type van lidmaatschap. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen over vragen over het aansluiten bij de BNO. Alleen ontwerpers en bureaus met erkende diploma's kunnen lid worden.

Student

vanaf

 62

per jaar
excl. BTW
Wil jij voor weinig naar de leukste design-events, je goedkoop laten bijscholen en een abonnement op Dutch Designers magazine? Word studentlid van de vereniging voor (en door) ontwerpers!

Ontwerper

van

€124 - 373

per jaar
excl. BTW
Wil jij ook zakelijk en juridisch advies op maat, betaalbare bijscholing en profiteren van allerlei kortingen en acties? Een BNO-lidmaatschap levert je meer op dan je denkt.

Bureau

vanaf

€831

per jaar
excl. BTW
Zijn jullie op zoek naar een woordvoerder voor het vak, zakelijk en juridisch advies en willen jullie gevonden worden door opdrachtgevers? Word dan bureaulid van de BNO.

Geassocieerd

vanaf

 273

per jaar
excl. BTW
Als niet-ontwerper zichtbaar deel uitmaken van een professioneel design-netwerk en een abonnement op Dude? Sluit je dan aan als geassocieerd lid bij de BNO. 

Voor alle leden  

Speciaal voor BNO-leden regelen wij regelmatig acties met partners uit het ontwerpvak. En daar kun je aardig wat mee besparen. Van kortingen op o.a. abonnementen of verzekeringen. Het aanbod varieert. 
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.