Bureaus & Ontwerpers

Anne Witten


  • UTRECHT
  • Retaildesign , Interieurontwerp & -architectuur ,

Van Tilburg kids

Een kinderkledingwinkel van 1200 m2, met als belangrijkste focusgroep de jongens en meiden van 8 t/m 16 jaar. Op die afdelingen kom je dan ook binnen! Met in het hart daarvan een volwassen & grootse denim-afdeling. De winkel is een knipoog naar de grote ‘volwassen’ Van Tilburg, met shopdesign en materiaalgebruik dat duidelijk familie van de volwassen winkel is. De materialisatie bij de kids is een stuk speelser, de layout minder streng, het kleurgebruik en de details optimistisch en speels.

Bakkerij Tom van Otterloo

Winkel, bakkerij, horeca, workshops: één grote ruimte waar alles kan. Er is nauwelijks scheiding tussen de bakkerij, de winkel en de horeca. De (horeca)klant ziet de bakker aan het werk! De kwaliteit van het product, eerlijkheid, duurzaamheid én verbinding met de wijk waren de belangrijkste uitgangspunten voor het interieurconcept. In het interieur worden functionele broodmeubels afgewisseld met meubels van hergebruikt materiaal uit de wijk. De balie, broodkarren en tafels zijn sober in vorm en materiaalgebruik. In de kasten en scheidingswanden zit juist veel detail. Alle onderdelen samen maken deze Bakkerij tot een unieke plek.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.