"Een soort jaarverslag in beeld", dat was de uitdaging waar wij voor stonden toen Geonovum ons vroeg om 'Geonovum in vogelvlucht' te maken. De uitgave vormt een nadere kennismaking met de organisatie en activiteiten van Geonovum met als uitgangspunt de werkzaamheden van 2013.

Het was een flinke uitdaging om alle informatie in beeld te vatten. Kwestie van veel vragen en overleggen, wegstrepen, doordringen tot de kern van de zaak.

'Geonovum in vogelvlucht' is uitgegeven in mei 2014 en de opdrachtgever weet inmiddels te melden: "Dit is het meest bekeken jaarverslag ooit. Hij doet het ook erg goed als corporate brochure, veel meer dan onze eerdere jaarverslagen".

We maakten niet alleen de infographics maar verzorgden ook grafische ontwerp, opmaak en drukwerk (i.s.m. Noort Pre-Press Studio en Drukkerij Klomp). Het boekje bestaat uit 22 pagina's, inclusief 1 uitklappagina. Teksten zijn van Geonovum en Marèse Peters, Streeptekst.

Je kunt het complete boekje downloaden op: http://www.geonovum.nl/onderwerpen/verslagen/documenten/geonovum-jaarverslag-2013

jaarverslag, infographics, ontwerp, kleurrijk, illustraties