03-03-2015 - Download het boekje met alle presentaties en ervaringen.

Dit boekje stelt de deelnemers uit Driving Dutch Design 2014 voor. Lees hoe hun coaches Driving Dutch Design ervoeren en hoever de lichting uit 2014 het inmiddels heeft geschopt. Het boekje is onderaan deze pagina te downloaden.

Driving Dutch Design

Jaarlijks krijgt een happy few van geselecteerde designers de kans deel te nemen aan een bijzonder talentontwikkelingsprogramma: Driving Dutch Design. Ze volgen een serie masterclasses, sparren met een personal coach, nemen deel aan sessies co-creatie en werken samen uit hoe ze zich tijdens Dutch Design Week te Eindhoven presenteren aan de buitenwereld.

Al die verschillende elementen moedigen de deelnemers aan om na te denken over hun eigen profiel en over hoe dat profiel zich verhoudt tot de buitenwereld. Ze leren hoe te handelen in een zakelijke omgeving, hoe zich te verdiepen in wat opdrachtgevers willen, en hoe samen te werken in een team. Die vaardigheden zijn cruciaal als je het echt wilt gaan maken. Zeker als je kijkt naar hoe de wereld en het ontwerpvak zich ontwikkelen: er wordt steeds meer omgevingsbewustzijn verwacht, je moet flexibel en veerkrachtig zijn, en zonder teamwork kom je nergens.

Driving Dutch Design Lichting 2014

Driving Dutch Design