Hoe kom je in contact met andere ontwerpers of ontwerpbureaus?

Heb je behoefte om eens andere ontwerpers te ontmoeten buiten je eigen, bestaande netwerk, dan zijn onze events en doelgroepgerichte programma’s daar de uitgelezen gelegenheid voor.

De BNO is de grootste community van ontwerpers in Nederland. Om ontwerpers die bij ons zijn aangesloten met elkaar en / of met niet-aangesloten ontwerpers, opdrachtgevers of anderszins in het vak actieve spelers in contact te brengen en te helpen hun netwerk uit te breiden organiseren we regelmatig events.

Deze events vinden door het hele land plaats en worden gedeeltelijk georganiseerd door de actieve leden die onze regio-platforms runnen.

Ook via onze workshops, trainingen, mentoren- en intervisieprogramma kun je gemakkelijk je eigen netwerk vergroten.

Met een selecte groep gedreven ontwerpers die al iets verder zijn in hun carrière en de grenzen van hun ondernemerschap willen verleggen starten we jaarlijks Driving Dutch Design. In een serie bijeenkomsten en masterclasses ga je aan de slag gaat met jouw creatieve onderneming, onder andere op het gebied van identiteit, strategie, businessmodellen, onderhandelen én presentatie.

BNO Start is een uitgebreid traject voor jonge ontwerpers die tot maximaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd. Via BNO Start leer je hoe je een opdracht binnenhaalt via social media, hoe je de juiste prijs vraagt voor je werk, welke afspraken je maakt over je rechten of hoe je uiteindelijk geld overhoudt om van te leven. Na zes workshops, vier bureaubezoeken, minimaal drie mentorgesprekken en support op maat, ben je klaar voor de eerstkomende vijf jaar.

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.