Hoe ontvang je informatie over actuele aanbestedingen?

Blijf op de hoogte van ontwerp-opdrachten van (semi-)overheidsinstellingen en abonneer je op onze tendermail.

Als BNO-bureaulid kun je je abonneren op onze tendermails. Dat is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor wat er in Nederland zoal aan ontwerp-opdrachten door (semi)overheidsinstellingen wordt gepubliceerd. Uit het totale aanbod selecteren wij de tenders die voor onze achterban mogelijk interessant zijn en die sturen we door naar de abonnees.

In de mails kan direct door worden geklikt naar de originele aankondiging van de opdracht. De manier waarop de opdracht wordt omschreven en de accenten die worden gelegd kunnen per opdrachtgever verschillen. Bij iedere tendermail is een leeswijzer en een stappenplan gevoegd.

Abonneren op de tendermail kan gratis via tenders@bno.nl.

Waar kun je terecht met vragen over een aanbesteding?

Mis je informatie op onze site of kom je er niet helemaal uit? Wil je graag je ervaringen en opmerkingen over een aanbestedingsprocedure met ons delen? Of heb je een klacht over een aanbesteding of de aanbestedende dienst? Dan kan je contact opnemen met zakelijk advies (zakelijkadvies@bno.nl). 

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.