Kan je via de BNO met collega-ontwerpers sparren over de ontwikkeling van je praktijk?

Soms is het fijn om eens te sparren met iemand die al een paar stappen verder is in zijn carrière, iemand die begrijpt tegen welke vragen jij aanloopt en kennis en ervaring met je wil delen. Dat kan via de BNO.

Sta je aan het begin van je carrière en wil je je plannen graag eens met een ervaren collega bespreken? Of sta je op het punt om bijvoorbeeld een goed idee uit te ontwikkelen of je praktijk te laten groeien? Dan kan het prettig zijn om eens van gedachte te wisselen met een ervaren collega-ontwerper. Dat kan via BNO Mentoring. Er zijn veel inspirerende professionals uit ons netwerk die graag met je in gesprek gaan en hun kennis en ervaringen met je delen.

Alleen BNO-leden kunnen gebruikmaken van mentorgesprekken. De gesprekken zijn gratis en matches met mentoren worden zorgvuldig tot stand gebracht. Het is namelijk natuurlijk wel de bedoeling dat een mentorgesprek je verder brengt! 

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.