Wat kan de BNO betekenen voor professionals die zelf geen ontwerper zijn maar wel veel met het ontwerpvak te maken hebben?

Ook voor niet-ontwerpers die wel actief zijn in het ontwerpvak is het interessant om deel uit te maken van ons netwerk. Daarom is het mogelijk om geassocieerd lid te worden.

De BNO is de grootste community van ontwerpers in Nederland. Maar niet alleen ontwerpers kunnen zich bij ons aansluiten. Ook professionals in het designvak die zelf niet ontwerpen, ontwerpafdelingen van bedrijven en ontwerpopleidingen kunnen lid worden. Geassocieerde (bedrijfs)leden maken zichtbaar deel uit van ons netwerk en zijn voor ons belangrijke vertegenwoordigers van verschillende ontwerpdisciplines.

Om elkaar te inspireren en op een informele manier kennis uit te wisselen, organiseren we regelmatig events waar verschillende ontwerpdisciplines elkaar ontmoeten. Geassocieerde leden kunnen gratis of met korting naar onze events, platformavonden of naar events waar wij bij betrokken zijn.

Onze website biedt bovendien veel informatie over goed opdrachtgeverschap. En via de goed doorzoekbare profielen van al onze leden kunnen opdrachtgevers gemakkelijk de juiste ontwerper bij hun opdracht vinden.